Café de Heerlijkheid

Geen evenement gevonden

Een café moet voelen als een huiskamer en dat is zeker het geval in Café De Heerlijkheid.

Onder de enthousiaste leiding van Roy Zegers (ja, de zoon van Jeroen en Gudy Zegers van Café De Knip) werkt het hele Heerlijkheid -team samen om u een fijne middag of avond te bieden. Even snel een biertje aan de bar of met vrienden en/of vriendinnen naar muziek luisteren en bijkletsen. Café De Heerlijkheid heeft een rookruimte!

Gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij bieden u een gezellige bar met authentieke zitjes, alle smaken muziek en een fijn binnenklimaat, met airconditioning in de zomer en een aangename warmte als het buiten koud is.  Het begrip “Bruine Kroeg” komt hier dan ook zeker tot zijn recht.

Ons bier is altijd op de perfecte temperatuur omdat wij werken met professionele apparatuur van de brouwerij.  Wilt u liever een ander drankje of frisdrank dan heeft u een grote keus. Voor de kleine trek kunt u kiezen uit ons snackbar assortiment van kleine hapjes. De grote trek wordt gestild met een menu met een halve gegrilde kip, huisgemaakte Saté of Hamburger. Kwaliteit gegarandeerd!

Bar Cafe de Heerlijkheid

Dorpsstraat 826
1724 NT Oudkarspel
heerlijkheidoudkarspel@ziggo.nl


Café De Heerlijkheid | Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag is Café De Heerlijkheid alleen geopend voor verenigingen.

T 0226702671


Snackbar De Heerlijkheid Kip & Zo | Wij zijn geopend op donderdag van 16.00 tot 20.30 uur. Vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.30 uur.

T 0226702860

© Copyright 2019 | Café de Heerlijkheid