Kermis 2019

Agenda kermis Oudkarspel

Kermis Oudkarspel is van 5 juli tot 8 juli 2019


Coverband AlleTijd

5 juli 2019

AlleTijd is een Alkmaarse 6-mans-coverband met maar 1 doel: Feest op èn voor het podium! Ons motto is niet voor niets: AlleTijd voor elk feest! Of het een bruiloft, verjaardag, kermis, personeelsfeest of gewoon een avond live muziek in de kroeg is. Het repertoire bestaat uit covers van dansbare (neder)pop, classic rock en sweet soul music. We spelen de nummers soms zoals ze horen, maar steeds vaker met een eigen, aanstekelijk AlleTijd-sausje.


Bernard Karsten

6 juli 2019 – 20:30

Deze rasentertainer zit in 2016 alweer 10 jaar in het vak. Met gemiddeld 100 (avondvullende) optredens per jaar weet hij elk feest tot een waar succes te maken! Met een zeer uitgebreid repertoire van Hazes tot Borsato en van Disco tot Rock & Roll zal het feest nooit gaan vervelen!


De hijgende herten

7 juli 2019 – 17:00

“De Hijgende Herten” is een jaren 60 band die bestaat uit “oude rotten”die de Sixties bewust hebben meegemaakt. Speelden o.a. in Ekseption, Rob Hoeke, Alley Cats, Country Fair, Dallics, Shoreline en Shithouseband.

Het is moeilijk om niet mee te zingen of  te dansen op deze aanstekelijke muziek. Wie kent ze niet, Buddy Hollie, Elvis Presley, Cliff Richard, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Paul Anka en vele andere kanjers uit deze roemruchte tijd!

Dorpsstraat 826
1724 RC Oudkarspel
M 0651343975 of M 0628115585
E heerlijkheidoudkarspel@ziggo.nl

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 13.00 uur. Op maandag en dinsdag is Café De Heerlijkheid alleen geopend voor verenigingen.
© Copyright 2019 | Café de Heerlijkheid